درباره من
بهرنگ جباریان در سال 59 در شهر کرنداز شهرستانهای کرمانشاه به دنیا آمد.پس از فراگیری موزیک ارف از مصطفی اسدزاده در دوره نوجوانی،به ساز سنتور علاقمند شد و این ساز را از استاد اکبر ایزدی که از نوازندگان و آهنگسازان چیره دست و قدیمی کرمانشاه بود آموخت.
سپس به سه تار وتار گرایش پیدا کرد و آنهارا با راهنمایی پیام اعلمی ومهرداد احمدیان فرا گرفت و در کلاس استاد هوشنگ ظریف با فراگیری ردیف سازی موسی معروفی به تکمیل آن پرداخت.
آواز که علاقه و استعداد اصلی او بود و ردیف آوازی ایران را از رامین تفضلی و مقدمات آواز کلاسیک و پاپ را با دکتر اسفندیار قره باغی که از خوانندگان اپرا و کلاسیک میباشدآموخت. او بیست سال در گروههای اندیشه،آوا،طلوع و نجوا بعنوان نوازنده تار و خواننده فعالیت داشت. از سال 83 در رادیو کرمانشاه بعنوان خواننده آهنگساز تنظیم کننده و نوازنده فعالیت داشته که حاصل آن تولید بیش از صدو پنجاه قطعه موزیک باکلام و بیکلام بوده است.
عشق فراوان او به صدای خوانندگانی مانند ایرج، گلپایگانی،بنان ونیز بانوان حمیرا و هایده در آواز ایرانی و سنتی زمینه ساز تحقیق و پژوهش چندساله بر روی آثار این بزرگان شد و احساس کاملا ایرانی و ریشه دار آنها همواره در آثار او احساس میشود. در موسیقی کردی با تحقیق بر روی آثار خوانندگان پیش از خود مانند استاد مظهر خالقی و حشمت لرنژاد و تسلط بر سبک خوانندگی آنها توانست شیوه ای مختص بخود در آواز کردی و سنتی پیدا و ارائه کند که در عین اصالت و ریشه دار بودن ، تقلیدی نیست.
آشنایی با شاعران و ادیبان کرمانشاه مانند بابک دولتی و عبدالرضا رادفر،سعید عبادتیان و روانشادان یداله رحمانی و محمدرضافتاحی آگاهی و دید او را به شعر فارسی و کردی گسترش داد و باعث ایجاد سلیقه ای خاص برای انتخاب شعر در او گردید. عشق به فراگیری تنبور و مقامهای آن باعث شد ساز تنبور را از مظفر برنجی وآثار صوتی استاد طاهر یارویسی فراگیرد. او برای آموختن بیشتر و آشنایی با موسیقی ملل مختلف بخصوص موزیک هندی عربی،به اروپا رفت ودر رشته موسیقی جهانی از دانش و تبحر بسیاری از اساتید نامدار این رشته مانند احمد الخطیب و یوناس سیمسون بهره مندشدو از دانشگاه آرتیستن سوئد فارغ التحصیل گردید. پس از بازگشت به ایران، شناخت ساختمان سازهای ایرانی وساختن تار و سه تار و تنبور را از سازنده ی چیره دستی بنام استاد شاهمراد مرجانی فراگرفت.
از نوجوانی به خوشنویسی عشق میورزید و خط نستعلیق و شکسته را تا دوره ی عالی از خوشنویس توانمندی بنام استاد فریبرز فیروزی فراگرفت. او که بیست سال بعنوان معلم تار و سه تار و آواز فعالیت داشته هم اکنون بعنوان خواننده،آهنگساز،تنظیم کننده ،نوازنده،و سازنده مشغول فعالیت فرهنگی و هنری در شهر کرمانشاه میباشد.
آلبوم چاوه ری واران را درسال هشتاد و نه منتشر کرد که این آلبوم بر روی اشعار پرتو،محمدرضا فتاحی و سعید عبادتیان و امین شیرزادی ساخته شد و برادرش امیر جباریان کار تنظیم و صدابرداری و حتی نواختن تک تک سازهای این آلبوم را به تنهایی برعهده داشته است. این آلبوم به واسطه آهنگسازی نو و ارکستراسیون و هارمونی جدیدی که دارد را میتوان تحولی در موسیقی کردی کرمانشاه بحساب آورد.
او کنسرتهای بسیاری درشهرهای ایران و چندین شهر اروپایی اجرا نموده که کنسرت دانشگاه آرتیستن سوئد و اجرای کنسرت با ارکستر فیلارمونیک کرمانشاه در سال 97 از فعالیتهای موفق اوست که با تنظیم امیر جباریان انجام شد و استقبال گسترده مردم ، آن را به یکی از کنسرتهای خوب و به یادماندنی این سالها مبدل کرد.
او در سال 86 درجشنواره تولیدات مراکز صداوسیما باشرکت بزرگان آواز، همچون استاد ناصر مسعودی،در رشته خوانندگی موسیقی مقامی با اجرای آهنگ خاک پر له داخ به آهنگسازی شهاب متقی فر بر روی شعر رضا موزونی به رتبه نخست دست یافت و بعنوان خواننده برگزیده ی رادیو ایران شناخته شد.
اجرای سری برنامه های ساز و آواز سنتی در تلویزیون کرمانشاه و رادیوهای اروپایی مانند رادیو منصور تهرانی در گوتنبرگ و نیز اجرای ترانه های فراوان در این رسانه وبجا گذاشتن آثار ماندگار برای او جایگاه قابل قبولی در موسیقی کرمانشاه فراهم آورده است. از آثار برتر او که مورد استقبال مردم قرار گرفت و خاطره ساز شد میتوان به کار یاد قدیما، چاوه ری واران،پاییز،شعر زندگی،گنجینه بیستون با اشعار محمدرضافتاحی و لیلی،پرشه ی نقره وه ش و نقاش پاییز بر روی اشعار سعید عبادتیان اشاره کرد.